dissabte, 26 de gener del 2013

Arros a la cassola de la iaia

Ingredients:
Arròs a la cassola
Ingredients per a quatre persones:
-4 tasses d’arròs
-Mig conill de dalt a baix
-2 tires de costella de porc
-Caldo de carn
-2 carxofes
-1 Ceba
-2 Tomàquets
-1 All
-Pebre negre i vermell dolç
-Oli d’oliva
-Farina

Preparació:
Tallarem el conill a trossets, li posarem sal i pebre negre, i farem el mateix amb la costella, ho posarem a la cassola amb un bon raig d’oli d’oliva i ho fregirem fins a dorar-lo, fregirem les carxofes i ho reservarem. A la mateixa cassola hi farem un bon sofregit, amb la ceba tallada ben petita i quant la ceba es comenci a dorar i tirarem l’all també ben trinxat, tot seguit hi tirarem els tomàquets ratllats fins que es begui tot el caldo que fa el tomàquet. Hi afegirem les quatre tasses d’arròs i hi donarem unes voltes, hi posarem el conill, la costella i les carxofes, ho remenarem tot junt, i desprès hi tirarem quatre cuixerons de caldo, ben calent, per cada tassa d’arròs. Mentre es va fent l’arròs hi tirarem el pebre vermell. Quant s’hagi begut casi tot el caldo taparem cinc minuts la cassola amb un drap de cuina, i ja tindrem l’arròs, que podem acompanyar amb una bona amanida.
Hi a gaudir de un bon dinar gustos i fàcil de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada